info@tandartsblokzijl.nl

0527 291 735

Di – Wo – Vrij van 08:30-17:00

Uw tandarts in Giethoorn

De natuurlijke tandarts bij u in de buurt! Staat u bewust in het leven? Gaat u bewust om met uw gezondheid? En bent u op zoek naar een tandarts die lichaamsvriendelijke materialen gebruikt en u persoonlijk benadert? Dan is deze Tandartspraktijk, nabij Giethoorn, de beste keus voor u!

Wij gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen, die vriendelijk zijn voor uw lichaam en op de lange termijn geen schade aanbrengen. Niet aan uw mond en niet aan uw totale gezondheid. Zo zorgen wij ervoor dat uw lichaam geheel in balans wordt gehouden.

Deze gemoedelijke tandartspraktijk, nabij Giethoorn, staat te allen tijde voor u klaar. Wij onderscheiden ons door lichaamsvriendelijke materialen te gebruiken én een kindvriendelijk beleid te hanteren. Ons mondzorg-personeel neemt alle tijd voor u en schenkt u de aandacht, die u nodig heeft om zich op uw gemak te voelen.

INNOVATIEVE TANDHEELKUNDE

Wij zijn van mening dat vertrouwen voorop staat wanneer het gaat om de relatie tussen tandarts en patiënt. Daarom benaderen wij u persoonlijk. Onze ervaring is dat door deze benadering een bezoekje aan de tandarts veel minder eng wordt en zelfs meer een plezier in het leven wordt.

Maak vandaag nog een afspraak bij de natuurlijke tandarts, nabij Giethoorn.

BEHANDELINGEN TANDARTSPRAKTIJK, NABIJ GIETHOORN

Heeft u mondklachten en bent u op zoek naar een natuurlijke tandspecialist, die evenveel kost als een reguliere specialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m woensdag en vrijdag tussen 08.30 – 17.00 uur en op donderdagen van 13.00 tot 21.00 uur. Twee zaterdagen in de maand zijn wij, op afspraak geopend, van 08.00 tot 17.00 uur. U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

Heeft u acute gebitsklachten, of een nabloeding, buiten de reguliere openingstijden? Bel dan uw spoedtandarts in Blokzijl op 0900-1123112.

Maak direct een afspraak

    tandartspraktijk_blokzijl_tandarts-behandelingen-controle-holistisch-biologische-lichaamsvriendelijk