info@tandartsblokzijl.nl

0527 291 735

Ma t/m Wo van 08:30 – 17:00 uur

Op zoek naar een betrouwbare tandarts?

Uw tandarts in Blokzijl

Bent u op zoek naar een betrouwbare tandarts in Blokzijl? Deze gemoedelijke tandartspraktijk in Blokzijl staat te allen tijde voor u klaar. Wij onderscheiden ons door lichaamsvriendelijke materialen te gebruiken én een kindvriendelijk beleid te hanteren. Ons mondzorg-personeel neemt alle tijd voor u en schenkt u de aandacht, die u nodig heeft om zich op uw gemak te voelen.

Natuurlijke- en innovatieve tandheelkunde

Onze tandheelkundige praktijk is persoonlijk en biedt kwaliteit, vertrouwen en aandacht. Wij kunnen u hetzelfde bieden als een reguliere tandarts, maar ook meer dan dat! Door een samenwerkingsverband, met verschillende zorgpartners, kunnen wij u doorverwijzen naar bijvoorbeeld een fysiotherapeut of logopedist in de buurt van Blokzijl.

Behandelingen Tandartspraktijk Blokzijl

Heeft u mondklachten en bent u op zoek naar een natuurlijke tandspecialist, die evenveel kost als een reguliere specialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m woensdag en vrijdag tussen 08.30 – 17.00 uur en op donderdagen van 13.00 tot 21.00 uur. Twee zaterdagen in de maand zijn wij, op afspraak geopend, van 08.00 tot 17.00 uur. U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

  • Periodieke controle;
  • Gebitsrenovatie;
  • Mondhygiënist;
  • Kunstgebit en gebitsprothese;
  • Wortelkanaalbehandeling;
  • Kronen en bruggen;
  • Cosmetische tandheelkunde.

Heeft u acute gebitsklachten, of een nabloeding, buiten de reguliere openingstijden? Bel dan uw spoedtandarts in Blokzijl op 0900-1123112.

Maak direct een afspraak

tandartspraktijk_blokzijl_tandarts-behandelingen-controle-holistisch-biologische-lichaamsvriendelijk